Tovább is van, mondjam még?

Elkezdődik a történet - a vége csak rajtatok múlik!

(a szavazásról részletesen ITT)

SZAVAZÁS INDUL!

1.rész

 

basement.jpgHomályos szobában ébredsz. Egészen közelről idegesítő kaparászó hangot hallasz – talán ez ébresztett fel. Olyan, mintha egyenesen a falból jönne a hang.

Fogalmad sincs, hol vagy. A Hold bevilágít egy alacsony, résnyi ablakon. Szemben veled egy középkorú férfit látsz, aki még alszik, feje alatt egy közepes méretű túrazsákot használ párnának. Valamiért ösztönösen érzed, hogy nem kell félned tőle. A férfi mocorog, megfordul, közben a túrazsák oldalzsebében egy elemlámpa üvegén csillan meg a holdfény. Halkan mászol mellé, és óvatosan kiveszed a lámpát, ügyelve, hogy a férfi ne ébredjen fel. Eltakarod a markoddal a lámpa elejét, hogy gyengítsd a fényt, mikor bekapcsolod – ekkor látod meg a hüvelykujjadon a tetoválást. Egészen furcsa jel, olyan, mint egy pecsét. Megdörzsölöd, de nem mosódik el.

Halkan felállsz, hogy kiderítsd, hol vagy. Még mindig eltakarva a lámpa fényét körbevilágítasz a falon. A halk kaparászás egyre idegesítőbb, az elemlámpa fénye reszket, ahogy lassan körbesiklik a szobán. Kis híján felkiáltasz, mikor pont szemben veled belevilágítasz valakinek az arcába. A pánik megfagyasztja az agyad, így jó néhány másodpercedbe telik, mire felfogod, hogy a saját tükörképed az, amit látsz. A tükörből visszanéz rád egy rémült…

A SZAVAZÁS VÉGE:

TINILÁNY: 6

RÉMÜLT IDŐS BÁCSI: 8

NEM TUDOM, MERT BECSILLANT A TÜKÖR: 2

Címkék: Nagyoknak